Terug naar overzicht

Deukjes in uw auto? Laat ze gratis herstellen op de AG Car Repair Days

Storende deukjes in het koetswerk van uw wagen? Als uw auto verzekerd is bij AG, kan u ze kosteloos laten herstellen tijdens de AG Car Repair Days op 8 en 9 september in Waregem Expo. Geen klant bij AG? Ook dán maakt u kans op zo’n gratis uitblutssessie ter waarde van 300 euro!

Een bluts in de auto, dat is zó gebeurd: een verdwaald winkelkarretje, opspringende steentjes, felle hagel … Gelukkig bestaat er een snelle en duurzame manier om zulke deukjes te verwijderen: Paintless Dent Repair of PDR!

Deukjes weg, zonder lakwerk of nieuwe onderdelen

PDR is een revolutionaire techniek waarbij kleine deukjes uit het koetswerk van een wagen worden hersteld zonder enig spoor. Eerst onderzoekt de hersteller uw wagen met speciale spiegels en/of lampen, om zo zelfs de allerkleinste deukjes op te sporen. Is er verder geen lakschade te bespeuren, dan kan de PDR-expert het deukje verwijderen aan de hand van specifieke technieken en gereedschappen. Het deukje wordt als het ware uit het koetswerk ‘gemasseerd’ - zonder kleurverschillen, zonder lakschade, zonder demonteren.

Tot 3 deukjes gratis herstellen … ook voor uw auto?

Op 8 en 9 september organiseert AG zijn Car Repair Days in Waregem Expo voor klanten met een AG-autoverzekering. Tijdens dat evenement kan u kleine blutsen in uw auto laten herstellen volgens de PDR-techniek:

  • tot 3 deukjes kleiner dan een muntstuk van 2 euro

  • door echte carrosserie-experten

  • volledig gratis!

De herstelling duurt maar 20 minuten.

Boek meteen uw afspraak

De AG Car Repair Days zijn uniek in België en bijzonder populair, schrijf u dus snel in.

  1. Ga naar agcarrepairdays.be.

  2. Check of uw personenwagen in aanmerking komt.

  3. Reserveer uw tijdslot. Hou daarvoor uw contractnummer en autoplaatnummer bij de hand.

Is uw auto niet verzekerd bij AG?

Ook dan maakt u kans op zo’n gratis uitblutssessie t.w.v. 300 euro. Doe mee aan onze wedstrijd, en wie weet bent u een van de 10 gelukkigen die op 8 of 9 september in Waregem Expo gratis tot 3 deukjes kunnen laten herstellen – op voorwaarde dat ze kleiner zijn dan een muntstuk van 2 euro. Waag meteen uw kans! Deelnemen kan tot 20 augustus.

Heeft u vragen over dit evenement of over uw verzekeringen? Kom gerust langs in uw Miglia-filiaal, bel of mail ons voor advies: we helpen u met plezier verder!


Miglia-advies nodig?


FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid