Bank

Dagelijks bankieren, een krediet om uw plannen te realiseren of beleggen voor de toekomst?

Uw vermogen is geld waard. Het is dan ook cruciaal om te zorgen dat dit zo blijft, zowel voor particuliere als professionele klanten. Om u hier aan tegemoet te komen, kan u bij Miglia terecht voor een breed aanbod aan bankproducten, van basisproducten tot kredieten en beleggingen. Maar misschien nog belangrijker: we reiken u ook onze kennis aan. Van bankproducten. Van wetgeving, fiscaliteit en actualiteit. Maar vooral van u als persoon. Zoals enkel een partner kan.

Fintro

Fintro is als dochteronderneming van BNP Paribas Groep aanbieder van een uitgebreid portfolio aan bankproducten en -diensten, van zichtrekeningen, over kredietkaarten en leningen tot allerhande spaar- en beleggingsproducten. Als Fintro-agent biedt Miglia, volledig conform de baseline 'Verzekering. Bank. Partner.' ineens ook verschillende verzekeringen en andere vormen van bescherming aan uit dit aanbod.

Onze producten particulier

Onze producten professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Steve


Isabel


Peter


Thierry


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid