Laat uw geld groeien via een beleggingsfonds

Beleggingsfondsen stellen u in staat om te profiteren van de expertise van professionele beleggers en om uw geld te diversifiëren over een breed scala aan activa en sectoren. Of u nu geïnteresseerd bent in aandelen, obligaties, vastgoed of andere activaklassen, beleggingsfondsen bieden u de mogelijkheid om te investeren in verschillende sectoren en regio's. Hierdoor kunt u profiteren van kansen die zich voordoen in verschillende markten en uw portefeuille diversifiëren om risico's te beheersen.

Easy Fund Plan - Eenvoudig en flexibel beleggen

Bij Miglia bieden we u het Easy Fund Plan, een eenvoudige en flexibele beleggingsverzekering. Met het Easy Fund Plan kunt u gemakkelijk beleggen in een breed scala aan beleggingsfondsen, afgestemd op uw beleggingsdoelen en risicobereidheid. U kunt periodieke stortingen doen of eenmalige investeringen, afhankelijk van uw voorkeuren. Het Easy Fund Plan biedt u de mogelijkheid om op een eenvoudige en toegankelijke manier te profiteren van de groeikansen op de financiële markten.

Duurzaam beleggen met BNP Paribas B Strategy Global Sustainable

Als u geïnteresseerd bent in duurzaam beleggen, bieden wij u de mogelijkheid om te investeren in het BNP Paribas B Strategy Global Sustainable beleggingsfonds. Dit fonds richt zich op bedrijven die streven naar een duurzame toekomst en aantrekkelijke rendementen combineren met positieve maatschappelijke en milieueffecten. Ontdek hoe u met dit beleggingsfonds uw geld kunt laten groeien en tegelijkertijd een positieve impact kunt hebben op de wereld om u heen.

Ontdek de mogelijkheden van beleggingsfondsen en laat uw vermogen groeien!

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Dirk


Isabel


Stijn


Alexandra


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid