Beleggen in aandelen voor professionele klanten

Beleggen in aandelen opent de deur naar een wereld van zakelijke kansen en groeipotentieel. Door te investeren in solide bedrijven, kunt u profiteren van waardestijgingen en dividendopbrengsten. Beleggen in aandelen geeft u de mogelijkheid om uw bedrijfskapitaal te laten groeien op lange termijn en tegelijkertijd deel te nemen aan de groei van andere succesvolle ondernemingen.

Diversificatie met beleggingsfondsen

Bij Miglia begrijpen we dat beleggen in aandelen een complex proces kan zijn. Daarom bieden wij u deskundige begeleiding en advies op maat. Onze ervaren beleggingsadviseurs staan klaar om u te helpen bij het identificeren van de juiste aandelenkansen die aansluiten bij uw zakelijke doelstellingen en risicobereidheid.

Diversificatie van uw beleggingsportefeuille

Naast individuele aandelen bieden beleggingsfondsen een uitstekende mogelijkheid om uw beleggingsportefeuille te diversifiëren. Miglia biedt een scala aan beleggingsfondsen met verschillende risicoprofielen, variërend van conservatief tot agressief. Hierdoor kunt u uw risico's spreiden en profiteren van de expertise van professionele fondsbeheerders.

Ontdek welke aandelen uw bedrijf helpen om te groeien.

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Alexandra


Steve


Ann


Karen


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid