Verzekering

Miglia als partner voor uw verzekeringen, een garantie op gemoedsrust

De garantie op gemoedsrust is meer dan enkel het afsluiten van een polis. Het is de waarborg dat die polis net dié is die u het beste dient, maar tevens dat u op gehoor en ondersteuning zal kunnen rekenen wanneer de nood het hoogst is. En laat dat nu net zijn waarin Miglia excelleert!

Meerwaarde op mensenmaat

Geen twee mensen zijn hetzelfde, dus waarom zou uw verzekeringsbehoefte identiek zijn aan deze van een ander? Bij Miglia bieden we een breed scala aan verzekeringsproducten aan die hieraan tegemoet te komen, of u nu op zoek bent naar een basispolis of een uitgebreide dekking, en dit binnen of buiten de kantooruren.

Lage drempel, hoge betrokkenheid

Omgekeerd evenredig aan de drempel van onze kantoren, is het engagement van onze mensen, meer bepaald uw persoonlijke relatiebeheerder. Hij of zij is perfect op de hoogte van uw polissen, en neemt proactief het voortouw om deze door veranderende omstandigheden bij te sturen.

Bereidwilligheid tot weerwerk

Verwacht bij Miglia geen ja-knikkers. Want wees gewaarschuwd: wanneer we van oordeel zijn dat een bepaalde polis u beter gediend zou zijn dan dewelke u in gedachten had, durven we weldegelijk ‘neen’ te zeggen. Alles om u het best mogelijke product voor úw eigenste situatie te kunnen serveren.

Niet product-, wel kennisgestuurd

Hoewel Miglia dezelfde producten kan aanbieden als alle andere grootbanken, laten we ons hier niet door leiden. We hoeven immers geen setje van producten aan te prijzen om toch maar bepaalde van bovenaf opgelegde quota te halen. Liever grijpen we onze technische expertise en onze kennis op vlak van wetgeving aan om net dát product aan te bevelen dat voor u persoonlijk het best geschikt is.

Lage drempel, hoge betrokkenheid

Een van de vier voordeuren van onze filialen - maar net zo goed SMS, whatsapp of het mobiele nummer - vormt de poort tot uw persoonlijke relatiebeheerder. Hij of zij kent u, en de beleggingen en kredieten in uw portefeuille. Vergeet wachtrijen of chatbots, reken op de warmte van persoonlijk contact. Want voor uw vermogen doen onze mensen alles wat in dat van hen ligt.

Bereidwilligheid tot weerwerk

Ziet u Miglia als een internetbank waar u zelf moet aangeven welke beleggingen of spaarformules wil, dan komt u geheid van een kale reis terug. Met empathie en engagement voeren we immers niet noodzakelijk uit wat u van ons verwacht, wél wat u het beste dient. Alles om u het best mogelijke product voor úw eigenste situatie te kunnen serveren.

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Vrijheidsplein 20

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435  – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Pattyn-Sax bvba is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon

Miglia maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op accepteren te klikken,

gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.