Verzekering

Miglia als partner voor uw verzekeringen, een garantie op gemoedsrust

De garantie op gemoedsrust is meer dan enkel het afsluiten van een polis. Het is de waarborg dat die polis net dié is die u het beste dient, maar tevens dat u op gehoor en ondersteuning zal kunnen rekenen wanneer de nood het hoogst is. En laat dat nu net zijn waarin Miglia excelleert!

Meerwaarde op mensenmaat

Geen twee mensen zijn hetzelfde, dus waarom zou uw verzekeringsbehoefte identiek zijn aan deze van een ander? Bij Miglia bieden we een breed scala aan verzekeringsproducten aan die hieraan tegemoet te komen, of u nu op zoek bent naar een basispolis of een uitgebreide dekking, en dit binnen of buiten de kantooruren.

Lage drempel, hoge betrokkenheid

Omgekeerd evenredig aan de drempel van onze kantoren, is het engagement van onze mensen, meer bepaald uw persoonlijke relatiebeheerder. Hij of zij is perfect op de hoogte van uw polissen, en neemt proactief het voortouw om deze door veranderende omstandigheden bij te sturen.

Bereidwilligheid tot weerwerk

Verwacht bij Miglia geen ja-knikkers. Want wees gewaarschuwd: wanneer we van oordeel zijn dat een bepaalde polis u beter gediend zou zijn dan dewelke u in gedachten had, durven we weldegelijk ‘neen’ te zeggen. Alles om u het best mogelijke product voor úw eigenste situatie te kunnen serveren.

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid