Partner

Miglia. Aangenaam!

Het bank- en verzekeringswezen is veelal een omgeving met complex jargon. Bij Miglia houden we het liever simpel. Daarom zijn we er niet zozeer mét producten of polissen, maar eerder vóór u. Met transparant en verstaanbaar advies, empathie en engagement voor uw persoon en uw zaak.

Een luisterend oor

Geen goede relatie start zonder luisterend oor. Voor we een aanbeveling kunnen maken, horen we terdege op de hoogte te zijn van de situatie en verlangens van onze klanten. Betrokkenheid wordt naar waarde geschat. Een klik voelen met een persoon zegt immers vaak meer dan duizend woorden.

Een open geest

Kennis is cruciaal en hier scholen we ons dan ook continu in bij, maar veel meer dan kennis op vlak van verzekerings- of bankproducten, stellen we maatschappij- en persoonskennis voorop. Enkel zo is het naar onze mening mogelijk om met een open vizier de juiste keuzes te kunnen adviseren.

Ongebonden handen

Bij Miglia hoeven we geen verantwoording af te leggen noch quota te behalen. Zo weten onze klanten dat hun belangen primordiaal zijn, niet die van een ander en al zeker niet die van een schier ongenaakbare entiteit ergens hoog in een ivoren toren.

Een neus voor opportuniteiten

Proactief inspelen op veranderende omstandigheden is wat ons onderscheidt van een ander. Bij ons hoeft u niet zélf in te loggen om te ontdekken of iets uw zaak of gezin ten goede komt. Wij nemen contact op, in persoon!

Eén Miglia, tal van gezichten

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid