Terug naar overzicht

Vier Gentse bank- en verzekeringskantoren voortaan Miglia!

Vier kantoren, één visie, één naam. Maandag 4 september maakte de Gentse bank- en verzekeringsgroep Sax & Partners bekend verder te gaan onder een nieuwe naam: Miglia. Deze verandering is niet enkel van toepassingen voor de kantoren in Oostakker en De Pinte die voorheen de naam Pattyn-Sax droegen, maar strekt zich ook uit naar de twee andere entiteiten in de groep: Maes Verzekeringen in Lokeren en Verzekeringen Albert Derudder in Mariakerke. Waarom deze naamsverandering en wat u kunt verwachten van Miglia, ontdekt u bij het verder lezen.

Waarom een nieuwe naam?

Pattyn-Sax, Maes Verzekeringen en Verzekeringen Albert Derudder werkten al geruime tijd samen, zij het dan met behoud van hun respectievelijke namen. Wat wel al strak afgelijnd was, was een uniforme manier van denken, werken en handelen van alle personeelsleden binnen de groep. Die basis is meteen ook de reden dat de groep er vanaf nu voor kiest om onder één noemer naar buiten te treden: Miglia!

Dezelfde vertrouwde gezichten, meer smoel!

De naamsverandering mag dan nieuw zijn, maar de toewijding aan klanten blijft onveranderd. U kunt nog steeds rekenen op persoonlijk advies op maat om uw financiële behoeften te vervullen en uw veiligheid te garanderen. Het gezicht achter het advies blijft hetzelfde, zelfs als de naam van het kantoor verandert. Onze adviseurs blijven uw vertrouwde vraagbaak voor het verstrekken van deskundige inzichten met betrekking tot bank- en verzekeringsproducten.

Miglia, voor u gaan we mijlenver

Met de nieuwe naam Miglia willen we als groep benadrukken dat we langetermijnrelaties met onze klanten ambiëren, relaties die worden gekenmerkt door voortdurende groei en het bereiken van belangrijke mijlpalen. In plaats van simpelweg bank- of verzekeringsproducten te verkopen, gaan we eerder voor waardevolle partnerschappen waarin advies en expertise centraal staan, en, waarom niet, ook ruimte is voor een off-topic gesprek over de fijnere dingen des levens.

Miglia belichaamt niet alleen onze rijke gezamenlijke geschiedenis en expertise, maar ook onze ambitie voor de toekomst van onze klanten.

Heeft u vragen? Vanaf 4 september verwelkomt uw persoonlijke Miglia-adviseur u graag in het vertrouwde kantoor, zij het met een opgefriste huisstijl. Het wordt het begin van een spannende reis onder een nieuwe naam, maar met dezelfde toewijding. We kijken uit naar een veelbelovende toekomst en hopen u binnenkort te mogen begroeten bij Miglia!


FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid