Bank

Realiseer uw financiële doelen met Miglia als betrokken partij

Met 4 kantoren beschikken we dan misschien niet over de ruime geografische spreiding eigen aan grootbanken, maar wél over de vrijheid en onafhankelijkheid om u álle bankproducten aan te bieden zonder gelimiteerd te worden door de grenzen van een entiteit. Met andere woorden: niet het belang van de bank staat voor ons voorop, maar wel dat van u als klant.

Niet product-, wel kennisgestuurd

Hoewel Miglia dezelfde producten kan aanbieden als alle andere grootbanken, laten we ons hier niet door leiden. We hoeven immers geen setje van producten aan te prijzen om toch maar bepaalde van bovenaf opgelegde quota te halen. Liever grijpen we onze technische expertise en onze kennis op vlak van wetgeving aan om net dát product aan te bevelen dat voor u persoonlijk het best geschikt is.

Lage drempel, hoge betrokkenheid

Een van de vier voordeuren van onze filialen - maar net zo goed SMS, whatsapp of het mobiele nummer - vormt de poort tot uw persoonlijke relatiebeheerder. Hij of zij kent u, en de beleggingen en kredieten in uw portefeuille. Vergeet wachtrijen of chatbots, reken op de warmte van persoonlijk contact. Want voor uw vermogen doen onze mensen alles wat in dat van hen ligt.

Bereidwilligheid tot weerwerk

Ziet u Miglia als een internetbank waar u zelf moet aangeven welke beleggingen of spaarformules wil, dan komt u geheid van een kale reis terug. Met empathie en engagement voeren we immers niet noodzakelijk uit wat u van ons verwacht, wél wat u het beste dient. Alles om u het best mogelijke product voor úw eigenste situatie te kunnen serveren.

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid