Materieel

Financier uw bedrijfsmaterieel via Miglia

Of u nu op zoek bent naar machines, apparatuur of andere bedrijfsmiddelen, het verkrijgen van de juiste financiering kan een uitdaging zijn. Bij Miglia begrijpen we uw behoeften als professionele klant en bieden we krachtige financieringsoplossingen die u helpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Investeringskrediet voor uw zakelijke groei

Een investeringskrediet is een geschikte optie als u uw materieel op lange termijn wilt financieren. Met een investeringskrediet ontvangt u een lening waarmee u het gewenste materieel kunt aanschaffen. U betaalt het krediet terug in vaste maandelijkse termijnen gedurende een vooraf overeengekomen periode. Deze financieringsoplossing biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfsvoorzieningen te moderniseren en te groeien op een manier die bij uw budget en behoeften past.

Financiële leasing voor flexibele investeringen

Financiële leasing is een uitstekende financieringsvorm voor zakelijk materieel. Het stelt u in staat om het gewenste materieel te gebruiken zonder dat u het meteen volledig hoeft aan te kopen. Met financiële leasing geniet u van flexibele termijnen en vaste maandelijkse betalingen, terwijl u toch de voordelen van het gebruik van het materieel ervaart. Aan het einde van de leaseperiode heeft u vaak de mogelijkheid om het materieel over te nemen tegen een vooraf bepaalde prijs.

Laat u adviseren voor de financiering van uw bedrijfsmaterieel.

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Dirk


Goldwin


Alexandra


Thierry


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid