Kies de ideale betaalkaart voor uw onderneming

Een zakelijke betaalkaart biedt u flexibiliteit en gebruiksgemak in uw dagelijkse transacties. Met functies zoals contactloos betalen, online aankopen en internationale acceptatie kunt u moeiteloos betalen waar en wanneer u maar wilt. Geniet van het gemak van een zakelijke betaalkaart die is afgestemd op uw zakelijke behoeften en u in staat stelt om snel en efficiënt te handelen.

Debetkaarten voor directe toegang tot uw zakelijke rekeningen

Met een debetkaart heeft u directe toegang tot uw zakelijke rekeningen. Hiermee kunt u gemakkelijk betalingen doen, geld opnemen en uw saldo controleren, allemaal vanaf één kaart. Ontdek de mogelijkheden van een debetkaart die zowel Bancontact als Visa functionaliteit biedt, waardoor u zowel lokaal als internationaal kunt betalen met het grootste gemak.

Kredietkaarten voor extra financiële flexibiliteit

Als ondernemer heeft u soms behoefte aan extra financiële flexibiliteit. Een zakelijke kredietkaart biedt u de mogelijkheid om uitgaven te doen en betalingen uit te stellen, terwijl u tegelijkertijd profiteert van een gedetailleerd overzicht van uw uitgaven. Ontdek de verschillende opties voor zakelijke kredietkaarten en kies degene die het beste bij uw bedrijf past.

Op zoek naar een zakelijke betaalkaart op maat van uw onderneming?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Alexandra


Ann


Thierry


Stijn


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid