Een zakelijke termijnrekening: gegarandeerd rendement op uw kapitaal

Als ondernemer wilt u het rendement op uw bedrijfskapitaal maximaliseren. Termijnrekeningen bieden u een aantrekkelijke manier om uw geld te laten groeien met een vast rendement en een vooraf bepaalde looptijd. Ontdek hoe termijnrekeningen uw financiële doelen kunnen ondersteunen en u kunnen helpen uw bedrijfskapitaal optimaal te benutten.

Flexibel in looptijd en bedrag

Bij termijnrekeningen heeft u de flexibiliteit om de looptijd en het bedrag van uw investering aan te passen aan uw specifieke behoeften. Of u nu een kortetermijninvestering wilt doen of uw kapitaal voor een langere periode wilt vastzetten, er zijn termijnrekeningen beschikbaar die aan uw vereisten voldoen. Dit stelt u in staat om uw financiële strategie nauwkeurig af te stemmen op uw zakelijke doelen.

Veiligheid en gemoedsrust

Termijnrekeningen bieden een hoog niveau van veiligheid en gemoedsrust voor uw bedrijfskapitaal. Uw geld wordt beschermd door solide garanties en wordt beheerd door betrouwbare financiële instellingen. Dit geeft u de zekerheid dat uw investering veilig is en dat uw financiële belangen worden beschermd.

Profiteer van een professionele zichtrekening die is afgestemd op uw zakelijke behoeften.

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Alexandra


Isabel


Thierry


Karen


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid