Verken de voordelen van obligaties als stabiele en rendabele investering

Obligaties zijn populaire beleggingsinstrumenten die u de kans geven om uw vermogen te laten groeien en tegelijkertijd een vast inkomen te genereren. We laten u graag zien hoe ze kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van uw financiële doelen.

Een stabiele bron van inkomsten

Obligaties bieden u de mogelijkheid om regelmatige inkomsten te genereren. Als u obligaties koopt, leent u in feite geld aan de uitgevende instantie, zoals overheden of bedrijven. In ruil daarvoor ontvangt u periodieke rentebetalingen, ook wel bekend als couponbetalingen. Deze stabiele bron van inkomsten kan u helpen om uw financiële doelen te bereiken en een consistent rendement op uw investering te behalen.

Diversificatie van uw beleggingsportefeuille

Een van de voordelen van obligaties is dat ze een goede diversificatie kunnen bieden voor uw beleggingsportefeuille. Obligaties hebben doorgaans een lager risicoprofiel dan aandelen, waardoor ze een defensieve component aan uw portefeuille toevoegen. Door obligaties op te nemen, kunt u het risico spreiden en uw portefeuille beter beschermen tegen volatiliteit op de markten.

Risico’s van uw beleggingsportefeuille spreiden via obligaties?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Dirk


Sandra


Karen


Isabel


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid