Verduurzaam uw woning met een energielening op maat

Bent u op zoek naar manieren om uw woning energiezuiniger te maken? Met een energielening kunt u uw energiebesparende plannen realiseren en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame toekomst. Of u nu wilt investeren in isolatie, zonnepanelen, een warmtepomp of andere energiezuinige maatregelen, een energielening biedt u de financiële middelen om deze projecten uit te voeren.

Een energielening voor een betere woning, én een betere toekomst!

Er bestaan vele manieren om uw woning energetisch klaar te stomen voor de toekomst, de energiefactuur te drukken en energetisch zelfreddend te worden. Een energielening biedt particuliere klanten zoals u de mogelijkheid om energiebesparende investeringen te financieren. Met deze lening kunt u de kosten van uw duurzame renovaties spreiden en profiteren van lagere energiekosten op de lange termijn. Zo draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaart u ook op uw energierekening.

Op zoek naar de beste energielening voor uw renovatie?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Karen


Goldwin


Sandra


Vanessa


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid