Overbruggingskrediet

Stressloos richting uw nieuwe woonst, via een overbruggingskrediet

Bent u bezig met het plannen van uw verhuizing naar een nieuw huis, maar maakt u zich zorgen over de financiële uitdagingen die hiermee gepaard gaan? Een overbruggingskrediet kan de oplossing zijn waar u naar op zoek bent. Het stelt u in staat om de overgangsperiode tussen de verkoop van uw oude woning en de aankoop van uw nieuwe woning te overbruggen. Op die manier kunt u met gemoedsrust verhuizen en gebruikmaken van de verwachte overwaarde van uw oude huis voor de financiering van uw nieuwe droomhuis.

Profiteer van de voordelen van een overbruggingskrediet

Het aanvragen van een overbruggingskrediet hoeft geen ingewikkeld proces te zijn. Bij Miglia begrijpen we dat een vlotte afhandeling en transparantie essentieel zijn. U heeft immers al genoeg aan uw hoofd met de aankomende verhuis. Onze ervaren adviseurs begeleiden u stap voor stap door het proces, van de aanvraag tot de afsluiting van het krediet. We zorgen voor duidelijke communicatie, heldere voorwaarden en een snelle beoordeling van uw aanvraag. Zo kunt u zich concentreren op uw verhuisplannen terwijl wij zorgen voor een soepele financiële afwikkeling.

Van plan om te verhuizen en op zoek naar een overbruggingskrediet?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Vanessa


Isabel


Steve


Thierry


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid