Regel uw bankzaken altijd en overal, vanuit de de palm van uw hand

Met de Fintro Easy Banking App heeft u uw bank altijd binnen handbereik. Met een gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde functies kunt u uw rekeningen beheren, betalingen doen, overschrijvingen uitvoeren en uw transactiegeschiedenis bekijken, allemaal vanaf uw smartphone of tablet. Ontdek de handige functies en het gemak van mobiel bankieren met de Fintro Easy Banking App.

Zelf bankieren op uw eigen tempo

Met onze home banking-oplossingen kunt u uw bankzaken regelen op uw eigen tempo en volgens uw eigen voorkeuren. Of u nu de voorkeur geeft aan internetbankieren op uw computer of mobiel bankieren via de app, wij bieden u de tools en de technologie om uw bankzaken efficiënt en veilig te beheren. Ontdek de verschillende kanalen die beschikbaar zijn en kies de methode die het beste bij uw behoeften past.

Jong geleerd: online bankieren voor jongeren

Ook voor jongeren bieden we speciale online oplossingen. Met de Fintro Easy Banking App voor minderjarigen kunnen jongeren hun eigen bankzaken regelen, hun saldo controleren en zelfs spaargeld beheren. Dit stelt hen in staat om financiële verantwoordelijkheid te leren en de basis van geldbeheer onder de knie te krijgen, allemaal binnen een veilige en gecontroleerde omgeving.

Profiteer van het gemak van online bankieren!

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Stijn


Isabel


Yves


Alexandra


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Vrijheidsplein 20

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435  – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Pattyn-Sax bvba is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon

Miglia maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op accepteren te klikken,

gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.