Verzekering

Een uitgebreide menukaart aan polissen om u te dienen

Een verzekering is het type product dat u hoopt het nooit nodig te hebben, maar het een ongelooflijke geruststelling blijkt wanneer die nood realiteit wordt. Toch is het een kluwen om precies dié polis te kunnen pinpointen waar u, uw gezin of uw onderneming het best bij gebaat is. Om dat kluwen te kunnen ontwarren, en u net dat verzekeringsproduct op uw maat te kunnen serveren, gaan we uitvoerig en diepgaand grasduinen in het aanbod van heel wat bekende en minder bekende verzekeringsmaatschappijen. Om u te dienen!

AG Insurance

AG Insurance is een Belgische verzekeraar die sinds 1824 actief is en levens- en schadeverzekeringen plus aanvullende pensioenen aanbiedt aan particulieren, zelfstandigen, kmo's en grote bedrijven.

Allianz

Allianz biedt een uitgebreid scala aan verzekeringsproducten en -diensten voor zowel particulieren als zelfstandigen, kmo's en grote bedrijven. In België wordt Allianz exclusief via onafhankelijke professionele makelaars, zoals Miglia, aangeboden.

AXA

AXA bestaat in België uit twee entiteiten: AXA Belgium nv, verantwoordelijk voor verzekeringen, en AXA Bank Europe nv, de banktak. Hun missie is om u gedurende elke levensfase te ondersteunen met financiële bescherming, via een breed scala aan producten en diensten, waaronder verzekeringen, voorzorg, sparen, leningen en vermogensbeheer.

Baloise

Baloise is de commerciële benaming van Baloise Belgium nv en maakt deel uit van de Zwitserse Baloise Group. De verzekeringsmaatschappij ontstond uit de fusie van Mercator, Avéro en Nateus. Een recent bedrijf dus, maar met een rijk verleden én een beloftevolle toekomst, waarvan de overname van Fidea in 2019 illustratief is.

DAS

DAS staat zowel particulieren als bedrijven bij in het vinden van juridische oplossingen en het toegankelijk maken van het recht. De DAS-rechtsbijstandverzekering helpt bij diverse kwesties, zoals arbeidsgeschillen, geschillen met serviceproviders of leveranciers.

DKV

DKV Belgium N.V. biedt een compleet gamma van waarborgen aan voor zowel particulieren als voor ondernemingen. Op het vlak van individuele ziekteverzekeringen is DKV de marktleider in België, voor groepsverzekeringen bedraagt het marktaandeel ca. 20%.

Europ Assistance

Europ Assistance Belgium maakt deel uit van de Europ Assistance Group, pionier in bijstandsverzekeringen. De Europ Assistance Group is wereldwijd actief om zowel particuliere als zakelijke klanten 24 uur per dag, 365 dagen per jaar te helpen in uitzonderlijke of alledaagse situaties.

Vivium

Vivium Verzekeringen is een Belgische verzekeraar die deel uitmaakt van de P&V Groep en een ruim aanbod aan verzekeringen aanbiedt aan particulieren, zelfstandigen en bedrijven via onafhankelijke makelaars zoals Miglia.

Aedes

Cardif

Amma

Dela

ARAG

Euromex

Architas

Expat & Co

Athora

Fidea

Aviza

HDI Global

B.C.A. EU

Inter Partner Assistance

B’Cover

Jean Verheyen

BDM

Monument Assurance Belgium

NN

Optimco

P&V verzekeringen

PNP

Protect

Securex

VAB Bijstand

Vander Haeghen & Co

Vetassur

Fintro

Heeft u een vraag over onze maatschappijen?

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid