Geen situatie is identiek, geen individu hetzelfde. Waarom zou u dan ook genoegen moeten nemen met een one-fits-all aanpak?

Uw gezin, uw woning, uw job, uw wagen… Het zijn stuk voor stuk niet enkel de zaken die uw dagelijks leven bepalen, maar ook uw financiële planning en toekomst. Anders dan andere bank- of verzekeringsagenten reikt Miglia u de persoonlijke inzichten aan, liever dan louter de producten. Uw situatie, die behartigen we met mensen. Niet enkel met cijfers.

“ The greatest accomplishment is to be yourself in a world

that is constantly trying to make you something else. ”

Ongeacht of u nu werknemer of ondernemer bent, u bent vooral een individu met eigen belangen, doelen en aspiraties. Dat vatten we. Bij Miglia komt u thuis bij een gepassioneerd team dat met volle overtuiging en engagement jouw individuele verlangens weet te vertalen naar gezamenlijke verwezenlijkingen.

Wij zijn er voor particulieren & ondernemers

Particulier

Bij Miglia hechten we veel belang aan persoonlijk contact en betrokkenheid. Of het nu gaat om uw bankzaken of verzekeringen, wij willen u ondersteunen met onze expertise en dienstverlening op maat. Van het openen van een rekening tot het adviseren over beleggingen en verzekeringen: we staan altijd voor u klaar om u te begeleiden naar financiële mijlpalen.

Ondernemer

Als ondernemer wilt u kunnen rekenen op een betrouwbare partner voor financiële aangelegenheden, iemand die betrokken is. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom bieden we niet enkel onze diensten en producten, maar vooral ook ons woord aan. We stemmen ons advies volledig af op uw professionele behoeften en groeiplannen, zodat u zich kan focussen op het realiseren van die objectieven.

Verzekering.

In dit huis streven we naar een persoonlijke benadering als het gaat om verzekeringen. En dat beamen ook onze klanten: elk kunnen ze rekenen op hun persoonlijke Miglia-verzekeringsconsulent. En die houdt zich - net zoals de schadegevallen zelf - niet noodzakelijk aan de kantooruren. We zijn er voor u, voor een noodgeval, maar net zo goed voor een vrijblijvende babbel.

Autoverzekering

Fietsverzekering

Brandverzekering

Familiale verzekering

Bank.

We zijn toegewijd aan uw financieel welzijn, niet enkel met een uitgebreid aanbod aan bankproducten, maar vooral met verregaande dossierkennis om net dié zaken aan te bevelen waar u als persoon het meest bij gebaat bent. Of u nu uw geld op een effectieve manier wilt beheren of uw langetermijn financiën wilt plannen, bij Miglia is uw financiële succes onze prioriteit.

Betaalkaart

Bancontact

Payconiq

Partner.

Bij Miglia verzamelen we flink wat expertise & ervaring rond verzekerings- en bankproducten onder één dak. Of beter: vier daken, meer bepaald in Oostakker, De Pinte, Lokeren en Mariakerke. Miglia is echter méér dan de som van die afzonderlijke delen, want welk kantoor u ook binnenstapt, we verzekeren u dat het sympathieke gezicht voor u op de hoogte zal zijn van wat u uniek maakt.

Meer weten?

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid