Een familiale verzekering als bescherming voor uw gezin

Een gezinshoofd draagt de verantwoordelijkheid voor de veiligheid en het welzijn van wie hem of haar dierbaar is. Een familiale verzekering is een essentiële stap om die bescherming te waarborgen. Want of het nu gaat om materiële schade, lichamelijke letsels of andere, een ’familiale’ zorgt ervoor dat u en uw gezinsleden financiële bescherming genieten tegen onverwachte gebeurtenissen.

Uitgebreide dekking op maat van uw gezin

Elk gezin is uniek en heeft specifieke behoeften op het gebied van verzekeringen. Een familiale verzekering kan worden afgestemd op uw gezinssituatie en biedt een uitgebreide dekking die past bij uw behoeften. Of u nu een alleenstaande ouder bent, een groot gezin heeft of een nieuw samengesteld gezin bent, er zijn familiale verzekeringen die Miglia u kan aanraden om uw gezin en uw bezittingen te beschermen tegen verschillende vormen van aansprakelijkheid.

Zorg voor een optimale bescherming van uw gezin!

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Goldwin


Stijn


Karen


Thierry


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Vrijheidsplein 20

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid