De perfecte brandverzekering op maat van uw onderneming

Uw bedrijf is waardevol. Het is het resultaat van uw harde werk en toewijding. En er is niets wat uw bedrijf zo verwoestend kan bedreigen als brand. Om de gevolgen van deze dreiging te neutraliseren, reiken we u een maat gemaakte brandverzekering aan, afgestemd op uw bedrijfsspecifieke risico's en behoeften. We begrijpen immers uw bezorgdheid, en we zijn er om ervoor te zorgen dat uw bedrijf altijd veilig is, zelfs in het heetst van de strijd.

Een strategische brandverzekering voor ultieme bescherming

Een brandverzekering is meer dan een wettelijke formaliteit; het is een strategische zet die u beschermt tegen financiële chaos in geval van een ongelukkige uitbraak van vuur. Of u nu de eigenaar bent van een bescheiden zaak of een uitgebreide onderneming runt, een op maat gemaakte brandverzekering is het schild dat uw financiële stabiliteit in stand houdt. Onze deskundige consulenten begrijpen dat uw bedrijf zijn eigen unieke set risico's heeft, en daarom werken we nauw met u samen om een verzekeringsplan te creëren dat perfect is afgestemd op uw situatie.

Op zoek om uw bedrijf te beschermen tegen brand?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Stijn


Isabel


Alexandra


Thierry


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid