Verdedig de belangen van uw firma via een verzekering voor rechtsbijstand

Een rechtsbijstandsverzekering biedt u de nodige ondersteuning en bescherming in geval van geschillen, juridische procedures of andere juridische kwesties. Ontdek hoe u met een op maat gemaakte rechtsbijstandsverzekering uw onderneming kunt verdedigen en uw zakelijke belangen kunt beschermen.

Juridische expertise voor uw bedrijf

Een rechtsbijstandsverzekering voor ondernemers stelt u in staat om te profiteren van de juridische expertise die uw bedrijf nodig heeft. Of het nu gaat om contractgeschillen, arbeidsrechtelijke kwesties, incasso van onbetaalde facturen of andere juridische problemen, met een rechtsbijstandsverzekering heeft u toegang tot ervaren juridische professionals die u kunnen bijstaan bij het oplossen van complexe juridische vraagstukken.

Uitgebreide dekking op maat van uw bedrijfsactiviteiten

Het belangrijk om een rechtsbijstandsverzekering te hebben die is afgestemd op de specifieke kenmerken en risico's van uw bedrijfsactiviteiten. Of u nu een bedrijfsvoertuigenverzekering nodig heeft met rechtsbijstand, bescherming zoekt voor aansprakelijkheidskwesties of ondersteuning wenst bij operationele juridische kwesties, er bestaan sowieso rechtsbijstandsverzekeringen die aan uw specifieke behoeften zullen kunnen voldoen.

Uw onderneming beschermen tegen juridische risico’s?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Vanessa


Steve


Sandra


Isabel


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid