De geschikte autoverzekering voor bedrijfsvoertuigen

Of u nu een kleine zelfstandige, middelgrote onderneming of multinational bent, een autoverzekering op maat is altijd cruciaal. Zo kan u uw bedrijfswagen of vloot aan bedrijfsvoertuigen terdege beschermen tegen schade, diefstal, brand, vandalisme en ongevallen. Met de juiste dekking kunt u de financiële gevolgen van onvoorziene gebeurtenissen beperken en uw bedrijfsactiviteiten ongestoord verderzetten.

Aanvullende opties voor extra bescherming

Naast de basisdekking zijn er bij een professionele autoverzekeringspolis ook aanvullende opties mogelijk, afgestemd op uw bedrijfsbehoeften. Denk hierbij aan een garantie op pechverhelping, vervangvoertuigen of zelfs een verzekering van de goederen die vervoerd worden in uw voertuig(en). Met uw Miglia consulent, gespecialiseerd in professionele polissen, verzekert u zich van de best mogelijke keuze!

Wenst u uw bedrijfsvoertuig(en) te verzekeren?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Thierry


Stijn


Dirk


Sandra


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Vrijheidsplein 20

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435  – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Pattyn-Sax bvba is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon

Miglia maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op accepteren te klikken,

gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.