De perfecte polis tegen machinebreuk

In de wereld van het ondernemerschap is tijd geld, en uw bedrijf is gebouwd op het soepel draaien van essentiële machines en apparatuur. Het falen van zelfs één machine kan leiden tot kostbare vertragingen en productieverlies. Maar wat als u zich nooit zorgen hoefde te maken over machinebreuk? Dat is waar de Machinebreukverzekering van Miglia om de hoek komt kijken. Wij begrijpen dat uw machines de ruggengraat van uw bedrijf vormen, en we staan klaar om ze te beschermen, zodat u zich kunt blijven concentreren op uw kerntaken.

Essentieel, in welke sector u ook actief bent

Machinebreuk kan op elk moment toeslaan, ongeacht de sector waarin u actief bent. Of u nu een productiebedrijf, een landbouwbedrijf, of een dienstverlenend bedrijf runt, de gevolgen van machinebreuk kunnen aanzienlijk zijn. Het kan leiden tot verlies van inkomsten, reparatiekosten en zelfs reputatieschade. Onze Machinebreukverzekering is ontworpen om u te beschermen tegen de financiële gevolgen van onverwachte mechanische storingen, zodat u snel weer operationeel bent.

Continuïteit en gemoedsrust

Het beschermen van uw machines is niet alleen een kwestie van financiën; het gaat ook om bedrijfscontinuïteit. Onze Machinebreukverzekeringen bieden u de gemoedsrust dat zelfs in geval van een onvoorziene storing, de gevolgen door machinebreuk altijd te overzien blijven. Zo kan u zich blijven concentreren op de essentie: uw bedrijf draaiende houden!

Op zoek om uw bedrijf te beschermen tegen machinebreuk?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Goldwin


Thierry


Vanessa


Steve


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid