Bescherm de gezondheid van uw werknemers met een hospitalisatieverzekering op maat

Als betrokken ondernemer begrijpt u als geen ander dat het welzijn van uw medewerkers de basis vormt voor het succes van uw bedrijf. Een hospitalisatieverzekering biedt u de mogelijkheid om uw werknemers te beschermen tegen medische kosten en hen de beste zorg te bieden wanneer die het meest nodig is.

Uitgebreide dekking voor ziekenhuisopnames

Met een op maat gemaakte hospitalisatieverzekering kunt u uw werknemers voorzien van een uitgebreide dekking bij ziekenhuisopnames. Deze verzekering biedt niet alleen financiële bescherming tegen medische kosten, maar ook extra voordelen, zoals een eenpersoonskamer en vrije keuze van arts en ziekenhuis. U kunt ervoor zorgen dat uw werknemers de best mogelijke zorg ontvangen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de financiële gevolgen.

Waardering en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Een hospitalisatieverzekering kan dienen als een waardevolle vorm van waardering en alternatieve verloning voor uw werknemers. Door het aanbieden van een hospitalisatieverzekering als onderdeel van het totale arbeidsvoorwaardenpakket, kunt u uw werknemers laten zien dat u hun gezondheid en welzijn waardeert. Bovendien kan het aanbieden van een hospitalisatieverzekering als secundaire arbeidsvoorwaarde uw bedrijf aantrekkelijker maken voor potentiële werknemers.

Flexibele opties voor individuele behoeften

Met een op maat gemaakte hospitalisatieverzekering kunt u flexibele opties bieden die aansluiten bij de individuele behoeften van uw werknemers. Deze verzekering stelt uw werknemers in staat om hun dekking aan te passen op basis van hun persoonlijke situatie en gezondheidsbehoeften. Of het nu gaat om specifieke medische behandelingen, consultaties of chirurgische ingrepen, uw werknemers hebben de mogelijkheid om hun eigen verzekeringspakket samen te stellen dat bij hen past.

Wilt u de gezondheid en het welzijn van uw team beschermen?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Ann


Dirk


Stijn


Steve


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid