Een groepsverzekering: een investering in de toekomst van uw werknemers

Een gemotiveerd team kan bergen verzetten. Een groepsverzekering is een uitstekend middel om een goede teamsfeer te bekomen, het welzijn van uw medewerkers te verhogen en bij te dragen aan hun en dus ook uw toekomst. Ontdek hoe u via een groepsverzekering kunt investeren in het welzijn en de toekomst van uw werknemers.

Een op maat gemaakte pensioenoplossing

Elk bedrijf heeft unieke behoeften als het gaat om pensioenregelingen. Met een groepsverzekering kunt u een op maat gemaakte pensioenoplossing creëren die past bij de specifieke eisen van uw bedrijf. U kunt de bijdragen, dekkingen en voordelen aanpassen aan uw bedrijfsdoelen en de wensen van uw werknemers, waardoor u een flexibele en aantrekkelijke pensioenregeling kunt aanbieden.

Wilt u investeren in de toekomst van uw firma én uw medewerkers?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Ann


Steve


Karen


Vanessa


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid