Optimaliseer de veiligheid van uw transport met de juiste vrachtwagenverzekering

Als ondernemer is het essentieel om uw transport goed te beschermen. Uw vrachtwagens vormen een belangrijke schakel in uw logistieke proces en verdienen daarom de juiste verzekering. Miglia helpt u graag aan de perfecte vrachtwagenverzekering voor uw onderneming én uw goederen, waardoor uw firma met vertrouwen de weg op kan!

Burgerlijke aansprakelijkheid voor schade aan derden

Niemand is per definitie vrijgesteld van ongevallen. Met een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering voor vrachtwagens bent u wettelijk gedekt voor schade aan derden tijdens uw transportactiviteit. Zie het als een garantie op gemoedsrust: uw bedrijf voldoet zo immers aan de wettelijke vereisten.

All-in-one omnium vrachtwagenverzekering voor totale gemoedsrust

Wenst u een verregaande verzekering, waarbij u niet enkel gedekt bent tegen schade door ongevallen, brand, diefstal en andere onvoorziene situaties, maar ineens ook tegen een verlies van lading of schade aan goederen? Dat kan! Laat u gerust adviseren door uw Miglia Medium, gespecialiseerd in professionele polissen.

Zorgenvrij de weg op met uw vrachtwagen(s)?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Karen


Isabel


Sandra


Vanessa


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid