Verzeker uw bestelwagen(s) en uw bedrijfsmobiliteit

Voor heel wat ondernemingen zijn bestelwagens cruciaal voor de dagelijkse werking. Het is dan ook erg belangrijk om uw bedrijfsvoertuigen - en in het bijzonder bestelwagens - goed te verzekeren. Met de juiste polis beschikt u over een ruime dekking tegen schade, diefstal, brand en meer.

Burgerlijke aansprakelijkheid voor bestelwagens met gemengd gebruik

Zijn er bestelwagens in uw organisatie die zowel professioneel als privé worden gebruikt, dan is de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (B.A.) enorm belangrijk. Enkel zo kan u voldoen aan de wettelijke verplichtingen en weet u uw bedrijf te beschermen tegen onvoorziene kosten.

Bescherm de goederen die u transporteert

Verlies van goederen is nooit aangenaam, en al zeker niet als het om kostbare koopwaar gaat. Met een aangepaste aanvullende verzekering kan u schade aan uw goederen en uitrusting tijdens het transport volledig dekken, en zo met een gerust hart uw kostbare lading vervoeren.

Op zoek naar dé verzekering voor uw bestelwagen(s)?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Thierry


Goldwin


Sandra


Vanessa


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid