Beperk risico's door uw onderneming te beschermen tegen schade

Ondernemerschap draait om risico's nemen, maar dat betekent niet dat u ook te lijden hoeft te hebben onder de gevolgen van risico's waar u niét voor hebt gekozen. Met een professionele schadeverzekering dekt u uw onderneming in tegen schade aan activa.

Een schadeverzekering op maat van uw onderneming

Het succes van uw onderneming kan sterk afhangen van de activa die u bezit. Of het nu gaat om bedrijfsmiddelen, inventaris, gebouwen of andere, uw activa zijn van onschatbare waarde voor de performantie en uitstraling van uw onderneming. Onze professionele schadeverzekeringen zijn ontworpen om uw activa te beschermen tegen de diverse risico's die kunnen ontstaan. Miglia biedt u de dekking die uw bedrijf verdient.

Op zoek om uw bedrijf te beschermen tegen schade?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Ann


Karen


Vanessa


Dirk


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid