Overlijdensverzekering

Bescherm uw onderneming en uw nabestaanden

Bedrijfsleiders spelen een cruciale rol in het succes van een onderneming. Met op maat gemaakte overlijdensverzekeringen kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf blijft draaien en uw medewerkers beschermd zijn bij uw onverwachte overlijden. Ontdek de verschillende opties en dekkingen die beschikbaar zijn voor bedrijfsleiders zoals u.

Continuïteit voor uw onderneming, zelfs na uw afscheid

Uw onderneming is uw levenswerk en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het succes en de groei ervan gewaarborgd blijven, zelfs na uw afscheid. Met een overlijdensverzekering kunt u de continuïteit van uw onderneming veilig stellen en ervoor zorgen dat uw visie wordt verdergezet. Ontdek de mogelijkheden van een overlijdensverzekering om uw bedrijf te beschermen en een solide basis te leggen voor de toekomst.

Wilt u de toekomst van uw zaak garanderen, zelfs na uw dood?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Steve


Dirk


Ann


Karen


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid