Een gewaarschuwd ondernemer is er twee waard: dek u in tegen diefstal

Uw bedrijf is meer dan vier muren en een inventaris, het is het resultaat van uw visie, toewijding en hard werk. Maar wat als dieven het op uw onderneming gemunt hebben. Rest er u dan niks anders dan lijdzaam toekijken, of bestaat er toch een manier om schade te beperken? Met een diefstalverzekering op maat van uw onderneming komt Miglia u graag tegemoet.

Diefstalverzekering helpt de stress na diefstal te drukken

Een diefstalverzekering is niet zomaar een aanvulling op uw zakelijke verzekeringen. Het is een strategische keuze om uw financiële stabiliteit te waarborgen in het geval van een ongelukkige diefstal. Bij Miglia begrijpen we dat elk bedrijf anders is, en daarom bieden we geen standaardoplossingen. Onze diefstalverzekeringspolissen worden op maat gemaakt om ervoor te zorgen dat u de juiste dekking heeft voor uw specifieke behoeften.

Bij Miglia zetten we in op maatwerk. We zorgen ervoor dat uw polis u niet alleen beschermt tegen diefstal, maar ook tegen eventuele bijkomende schade. U kunt gerust zijn, wetende dat uw beleid uw bedrijf veilig houdt, zelfs in de meest onvoorziene omstandigheden.

Op zoek om uw bedrijf te beschermen tegen diefstal?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Dirk


Alexandra


Karen


Steve


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid