Dek uw bedrijf in tegen risico’s op aansprakelijkheid

Een aansprakelijkheidsverzekering is essentieel voor ondernemers omdat het u beschermt tegen mogelijke financiële gevolgen van schadeclaims. Of het nu gaat om materiële schade, letselschade of financiële verliezen veroorzaakt door uw bedrijfsactiviteiten, een aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat u niet zelf opdraait voor de kosten. Met deze verzekering kunt u met vertrouwen opereren, wetende dat uw bedrijf gedekt is tegen onvoorziene gebeurtenissen.

Aansprakelijkheidsverzekeringen op maat van uw bedrijf

Ieder bedrijf heeft unieke aansprakelijkheidsrisico's. Daarom is het belangrijk om een aansprakelijkheidsverzekering op maat te hebben die specifiek is afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten en behoeften. Of u nu actief bent in de medische sector, de bouwsector of een andere branche, er zijn aansprakelijkheidsverzekeringen beschikbaar die u beschermen tegen specifieke risico's die verband houden met uw bedrijfsactiviteiten. Op die manier kunt u zich concentreren op uw bedrijf, wetende dat u gedekt bent tegen potentiële aansprakelijkheidskwesties.

Een aansprakelijkheidsverzekering op maat van uw onderneming?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Stijn


Vanessa


Isabel


Goldwin


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid