De perfecte verzekering voor uw wagenpark

Het beheren van een wagenpark brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Met de juiste verzekering voor wagenparkbeheer kunt u de risico's van het beheren van meerdere voertuigen effectief beheren. Deze verzekering biedt dekking voor schade aan voertuigen, diefstal, aansprakelijkheid en andere specifieke risico's die gepaard gaan met het beheer van uw wagenpark.

Cascoverzekering voor uw bedrijfswagens

Met een cascoverzekering voor uw bedrijfswagens geniet u van uitgebreide dekking bij schade door ongevallen, brand, diefstal en andere onvoorziene gebeurtenissen. Deze verzekering beschermt niet alleen uw voertuigen, maar ook de belangen van uw bedrijf. U kunt met een gerust hart uw wagenpark inzetten, wetende dat u goed verzekerd bent.

Aanvullende dekkingen voor uw fleet

Naast de basisverzekeringen bestaan er ook aanvullende dekkingen om uw bedrijfswagens optimaal te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan een verzekering voor schade aan derden, rechtsbijstand of een verzekering voor uw bedrijfsvoertuigen tijdens internationaal transport. Deze aanvullende dekkingen kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf en zorgen voor een nog betere bescherming van uw vloot.

Op zoek naar raad voor de perfecte polis voor uw vloot?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Steve


Ann


Dirk


Vanessa


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid