Zorg voor uw geliefden, zelfs na uw overlijden

Over de dood praten doet niemand graag, maar toch is het belangrijk om vooruit te denken en uw dierbaren te beschermen, zodat ze veilig blijven, ook als u er niet meer bent. Een overlijdensverzekering biedt uw dierbaren financiële bescherming en gemoedsrust in een moeilijke tijd. Ontdek hoe een overlijdensrisicoverzekering u kan helpen om een nalatenschap achter te laten en uw dierbaren te ondersteunen.

Laat zorg en stabiliteit na

Met een overlijdensverzekering kunt u een waardevolle nalatenschap achterlaten voor uw dierbaren. Deze verzekering verstrekt een uitkering aan uw nabestaanden wanneer u komt te overlijden, en zo meteen ook financiële stabiliteit om hun leven verder te zetten. Of het nu gaat om schuldaflossing, het opvangen van lopende kosten of het aanleggen van een spaarpotje voor de toekomst, een overlijdensrisicoverzekering biedt een financiële basis voor uw nabestaanden.

Partner voor uw beschermingsplan

Miglia begrijpt hoe belangrijk het is om uw dierbaren te beschermen, ook na uw dood. Als uw vertrouwde bank- en verzekeringspartner zijn wij er om u te begeleiden bij het vinden van de juiste overlijdensrisicoverzekering. Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen de verschillende opties te begrijpen, polissen te vergelijken en een verzekering te kiezen die perfect aansluit bij uw behoeften en die van uw dierbaren.

Wilt u de toekomst van uw dierbaren beschermen?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Alexandra


Ann


Thierry


Stijn


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid