Een persoonlijke ongevallenverzekering: wees voorbereid op het onverwachte

Een ongeval kan uw leven op zijn kop zetten en onvoorziene kosten met zich meebrengen. Met een persoonlijke ongevallenverzekering staat u sterker tegen de financiële impact van een ongeval. Deze verzekering biedt u en uw gezin een uitkering bij blijvende invaliditeit, tijdelijke arbeidsongeschiktheid of overlijden als gevolg van een ongeval. Zo kunt u zich richten op uw herstel en uw leven voortzetten zonder u zorgen te maken over de financiële lasten.

Maatwerk voor uw beschermingsbehoeften

Iedereen heeft verschillende behoeften als het gaat om bescherming tegen ongevallen. Een persoonlijke ongevallenverzekering kan worden aangepast aan uw specifieke situatie. U kunt kiezen uit verschillende dekkingsniveaus en aanvullende opties om een verzekering op maat te creëren die past bij uw levensstijl en behoeften. Of u nu een alleenstaande bent, een gezin hebt of een actieve levensstijl leidt, er is altijd een oplossing die bij u past.

Bescherm uzelf en uw gezin tegen onverwachte risico’s

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Dirk


Steve


Goldwin


Alexandra


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid