Brandverzekering

Slaap letterlijk op beide oren met een brandverzekering voor uw woning

Een thuis is een kostbaar bezit dat u wilt beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. Met een betrouwbare brandverzekering hoeft uw hart geen slag over te slaan, want zowel uw woning als uw bezittingen zijn op die manier goed beschermd.

Brandverzekeringen voor woningeigenaars

Als trotse eigenaar van uw woning wilt u de nodige voorzorgsmaatregelen treffen om uw investering te beschermen. Een brandverzekering voor u als eigenaar biedt u een uitgebreide dekking tegen brand, waterschade, natuurrampen en andere risico’s. Uw woning, maar ook uw inboedel en aansprakelijkheid, worden zo doeltreffend beschermd.

Brandverzekeringen voor huurders

Uiteraard is het ook als huurder zaak om uw persoonlijke bezittingen en aansprakelijkheid te vrijwaren. Met een brandverzekering voor huurder kunt u met een gerust hart uw gehuurde woning betrekken. Deze verzekering dekt niet enkel uw persoonlijke eigendommen, maar ook eventuele schade aan het gehuurde pand waarvoor u aansprakelijk bent.

Aanvullende dekkingen en voordelen

Naast de basisdekking van een woning tegen brand bieden brandverzekeringen vaak ook aanvullende dekkingen en voordelen om u de nodige gemoedsrust te bieden. Denk bijvoorbeeld aan dekking tegen diefstal, rechtsbijstand of kosten voor tijdelijke huisvesting na schade. Uw Miglia consulent, gespecialiseerd in particuliere polissen, helpt u graag het kluwen aan mogelijkheden te ontwarren!

Op zoek een brandverzekering afgestemd op uw noden?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Dirk


Steve


Vanessa


Isabel


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid