Bijstandsverzekering

Bescherm uzelf en uw gezin via een bijstandsverzekering

Hoewel we het graag anders hadden gehad, is Murphy overal. Onverwachte situaties loeren altijd om de hoek, of u nu thuis bent, op vakantie of gewoon onderweg. Met een uitgebreide bijstandsverzekering bent u altijd voorbereid op het onverwachte. De perfecte polis met z’n brede dekking helpt u en uw gezin te beschermen bij tal van situaties.

Medische bijstand in het buitenland

Het is belangrijk te weten dat u kunt rekenen op medische bijstand wanneer u op reis bent, ook wanneer die reis naar het buitenland leidt. Met een bijstandsverzekering worden uw medische kosten in het buitenland gedekt, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw welverdiend verlof, zonder u ook nog eens het hoofd te moeten breken over onverwachte uitgaven.

Uitgebreide gezinsbijstand voor extra gemoedsrust

Met een uitgebreide gezinsbijstand geniet u van een brede dekking voor u en uw gezin. Van pechverhelping bij autopech tot hulp bij verlies van documenten, u kunt altijd rekenen op de ondersteuning die u nodig heeft. Een bijstandsverzekering biedt u de gemoedsrust dat u in elke situatie hulp kan krijgen, waar u zich ook bevindt.

Op zoek naar een bijstandsverzekering?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Stijn


Sandra


Ann


Vanessa


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid