Bedrijfswagen

De flexibele financieringsoplossing van uw bedrijfswagen

Het verkrijgen van de juiste financiering voor uw bedrijfswagens kan een aanzienlijke impact hebben op uw cashflow en operationele flexibiliteit. Bij Miglia bieden we diverse financieringsopties die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften als professionele klant. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel krediet of een flexibele operationele leasing, wij hebben de oplossing die bij uw bedrijf past.

Flexibiliteit met operationele leasing

Operationele leasing is een populaire financieringsvorm voor bedrijfswagens. Het stelt u in staat om uw wagenpark te vernieuwen zonder grote kapitaalinvesteringen. Met operationele leasing kunt u profiteren van flexibele contracten en een all-inclusive pakket dat onderhoud, verzekering en andere diensten omvat. Dit biedt u de vrijheid om u te concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl u toch over een moderne en betrouwbare bedrijfswagen beschikt.

Ontdek hoe Miglia u helpt bij de financiering van uw bedrijfswagen.

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid