De impact van investeren in een beleggingsfonds voor uw onderneming

Wat als u toegang had tot een beleggingsinstrument dat u zou helpen diversifiëren, groeien en uw financiële doelen bereiken? Dat is waar beleggingsfondsen in beeld komen. Een beleggingsfonds is een collectieve beleggingsvorm waarin het geld van verschillende investeerders wordt samengebracht om te worden beheerd door professionele fondsbeheerders. Het is de ultieme sleutel tot diversificatie en groei voor uw onderneming.

Diversificatie en risicobeperking met beleggingsfondsen

Met beleggingsfondsen kunt u profiteren van de expertise van professionals en investeren in een breed scala aan activa, zoals aandelen, obligaties en andere financiële instrumenten. Diversificatie is met andere woorden een van de belangrijkste voordelen van zo'n beleggingsfonds. Door te investeren in een breed scala aan activa binnen een fonds, kunt u uw risico's immers spreiden en uw blootstelling aan individuele aandelen of obligaties verminderen. Dit betekent dat zelfs als een bepaald onderdeel van de portefeuille onder druk staat, andere posities het verlies kunnen compenseren. Beleggingsfondsen bieden dus een effectieve manier om uw risico's te beperken en uw kansen op positieve rendementen te vergroten.

Op zoek naar professioneel advies omtrent beleggingsfondsen?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid