Kasbehoeften

Directe financiële oplossingen om uw kasbehoeften te dekken

Een soepele kasstroom is cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Soms kunnen er echter situaties ontstaan waarin u extra financiële middelen nodig heeft om uw kasbehoeften op te vangen. Bij Miglia begrijpen we de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd en bieden we flexibele kredieten die specifiek zijn ontworpen om u te helpen bij het beheer van uw kasbehoefte.

Kaskrediet voor directe financiële ondersteuning

Een kaskrediet is een ideale financieringsoplossing om uw kasbehoeften snel op te vangen. Met een kaskrediet krijgt u direct toegang tot extra financiële middelen, zodat u kunt voldoen aan onverwachte uitgaven, seizoensgebonden schommelingen of andere korte-termijnbehoeften. Het biedt u de flexibiliteit om geld op te nemen wanneer u het nodig heeft en alleen rente te betalen op het opgenomen bedrag. Zo houdt u de controle over uw financiën en kunt u zich richten op de groei van uw bedrijf.

Ontdek hoe we u kunnen ondersteunen via een kaskrediet op maat!

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid