Versterk uw professionele beleggingsportefeuille via obligaties

Obligaties staan bekend om hun vermogen om stabiele inkomsten te genereren en kapitaalbehoud te waarborgen. Als schuldbewijzen uitgegeven door bedrijven, overheden of andere entiteiten, bieden obligaties u een vaste rente-inkomstenstroom gedurende de looptijd van de obligatie. Dit maakt obligaties een aantrekkelijke keuze voor ondernemers die streven naar een gestage bron van passief inkomen.

Diversifieer uw beleggingsportefeuille met obligaties

Een gezonde beleggingsportefeuille vereist diversificatie, en obligaties spelen een belangrijke rol bij het bereiken van deze diversificatie. Door obligaties toe te voegen aan uw portfolio kunt u eventuele risico’s beter spreiden. Dit helpt u om de impact van volatiliteit op uw totale vermogen te verminderen en uw beleggingsportefeuille in evenwicht te houden.

Op zoek naar een betrouwbare partner in obligatiebeleggingen?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid