Onroerend goed

Het juiste krediet voor de financiering van professioneel onroerend goed

Of u nu een bedrijfspand wilt kopen, een kantoorruimte wilt renoveren of een nieuw bedrijfsgebouw wilt laten neerpoten, het belang van het best mogelijke krediet is essentieel. Bij Miglia begrijpen we de behoefte aan professionele kredietoplossingen die aansluiten bij uw specifieke project. Wij staan dan ook klaar met een scala aan mogelijkheden, met flexibele terugbetalingsvoorwaarden en competitieve rentetarieven.

Deskundige begeleiding gedurende het financieringsproces

Het verkrijgen van een krediet voor onroerend goed kan een complex proces zijn. Om die reden verzekert Miglia u van een deskundige begeleiding gedurende het hele financieringsproces. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het verzamelen van de benodigde documentatie, het analyseren van de financiële haalbaarheid van uw project en het verkennen van gunstige voorwaarden. We zorgen ervoor dat u de beste kredietoplossing krijgt die aansluit bij uw specifieke behoeften en doelen.

Op zoek naar een lening voor onroerend goed?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid