Maak uw renovatieplannen werkelijkheid met een renovatielening

Grootse renovatieplannen voor uw huis? Of het nu gaat om het creëren van uw droomkeuken, het renoveren van uw badkamer of het uitbreiden van uw woonruimte, een renovatielening kan helpen om uw plannen werkelijkheid te maken. Met een op maat gemaakte financiering kunt u uw renovatieproject financieren en uw huis omtoveren tot de ideale plek om te wonen.

Financiële ondersteuning voor uw renovatieproject

Een renovatielening biedt u de nodige financiële ondersteuning om uw renovatieproject te realiseren. Of het nu gaat om kleine verbeteringen of grootschalige renovaties, met een renovatielening heeft u de mogelijkheid om de kosten gespreid terug te betalen. Zo kunt u zonder grote financiële lasten uw droomrenovatie uitvoeren en tegelijkertijd uw budget beheren.

Op zoek naar de ideale renovatielening voor uw verbouwplannen?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid