De comeback van de termijnrekening: profiteer van rentestijgingen

Termijnrekeningen zijn een veilige en betrouwbare manier om uw spaargeld te laten groeien. U kunt een vaste looptijd kiezen die past bij uw financiële doelen en de rentevoet is vaak hoger dan bij een gewone spaarrekening. Dit betekent dat u kunt profiteren van een hoger rendement op uw spaargeld, terwijl u toch geniet van de zekerheid en stabiliteit die termijnrekeningen bieden.

Profiteer van de rentestijging met termijnrekeningen

Termijnrekeningen maken een comeback door de recente rentestijgingen. Dit betekent dat u nu kunt profiteren van nog aantrekkelijkere rentevoeten op uw spaargeld. Met termijnrekeningen kunt u uw spaargeld voor een bepaalde periode vastzetten en profiteren van de stijgende rentetarieven. Ontdek hoe u kunt profiteren van de rentestijgingen en laat uw spaargeld groeien met termijnrekeningen.

Op zoek naar de gepaste termijnrekening, op korte of langere looptijd?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid