Verzeker uw onderneming tegen onvoorziene omstandigheden

Het ondernemerschap is een spannende reis vol uitdagingen en kansen. Of u nu een klein bedrijf runt of een grotere onderneming leidt, u begrijpt als geen ander dat risico's inherent zijn aan zakendoen. Van onverwachte gebeurtenissen tot complexe bedrijfsuitdagingen, uw onderneming kan onderweg verschillende obstakels tegenkomen. Bij Miglia begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom bieden we op maat gemaakte professionele risicoverzekeringen die zijn ontworpen om uw bedrijf te beschermen, ongeacht de aard van de risico's.

Breed scala aan beschermingsmogelijkheden

Bij het runnen van een bedrijf zijn er talloze risico's waarmee u te maken kunt krijgen, van brand- en waterschade tot aansprakelijkheidsclaims en operationele onderbrekingen. Onze professionele risicoverzekeringen zijn ontworpen om een breed scala aan bedrijfsrisico's te dekken, zodat u met vertrouwen kunt blijven groeien. Of het nu gaat om het beschermen van uw bedrijfsmiddelen, personeel, aansprakelijkheid of iets daartussenin, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid