Groepsverzekering

Een groepsverzekering: de solide basis voor uw financiële toekomst

Een groepsverzekering is een krachtig instrument om uw pensioen op te bouwen. Het stelt u in staat om op een fiscaalvriendelijke manier extra kapitaal op te bouwen, bovenop uw wettelijk pensioen. Met regelmatige bijdragen gedurende uw loopbaan kunt u een aanzienlijk pensioenkapitaal opbouwen dat u in staat stelt om van een comfortabele oude dag te genieten. Het is een waardevolle investering in uw toekomstige financiële zekerheid.

Meer dan louter pensioenopbouw

Een groepsverzekering biedt niet alleen voordelen voor uw pensioen, maar kan ook worden aangewend om andere belangrijke financiële doelen te bereiken. Zo kunt u het inzetten als financieel vangnet voor onverwachte uitgaven, zoals medische kosten of de financiering van een woning, verbouwingen of renovaties. Met de flexibiliteit en diverse opties die groepsverzekeringen bieden, kunt u uw financiële strategie afstemmen op uw specifieke behoeften en doelstellingen.

Denk aan uw pensioen, ontdek onze groepsverzekeringen!

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Steve


Stijn


Isabel


Sandra


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Vrijheidsplein 20

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435  – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Pattyn-Sax bvba is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon

Miglia maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op accepteren te klikken,

gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.