Zorg voor de veiligheid van werknemers via een verzekering voor arbeidsongevallen

Als ondernemer wilt u het beste voor uw bedrijf en uw werknemers. Een arbeidsongeval kan echter onverwachte financiële en emotionele gevolgen hebben. Met een robuuste arbeidsongevallenverzekering kunt u uw bedrijf beschermen tegen de financiële risico's van arbeidsongevallen en tegelijkertijd zorgen voor de veiligheid en het welzijn van uw werknemers. Ontdek hoe een arbeidsongevallenverzekering uw bedrijf kan ondersteunen en uw werknemers de nodige bescherming kan bieden.

Verzekering op maat van uw firma

Uw bedrijf is uniek, daarom is het belangrijk om een arbeidsongevallenverzekering te kiezen die is afgestemd op de specifieke behoeften van uw onderneming. Met een op maat gemaakte verzekering kunt u uw bedrijf beschermen tegen de financiële gevolgen van arbeidsongevallen, zoals medische kosten en arbeidsongeschiktheid, en tegelijkertijd voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

Extra voordelen met een uitgebreid pakket

Naast de basisdekking kunt u ook kiezen voor een uitgebreid pakket arbeidsongevallenverzekering. Dit pakket biedt extra voordelen, zoals dekking voor psychische aandoeningen, preventieve medische controles en re-integratieprogramma's. Met een uitgebreid pakket kunt u uw werknemers een complete bescherming bieden en hun welzijn bevorderen.

Bescherm uw bedrijf en uw werknemers!

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid