Beleggingsverzekering

De beleggingsverzekering die het beste bij u past

Wilt u uw financiële horizon verbreden en uw beleggingspotentieel maximaliseren? Beleggingsverzekeringen bieden particulieren zoals u een effectieve en flexibele manier om uw vermogen te laten groeien en uw financiële doelen te verwezenlijken. Ontdek de voordelen en mogelijkheden van beleggingsverzekeringen en laat uw geld voor u werken.

Het potentieel van beleggen, de bescherming van een verzekering

Beleggingsverzekeringen combineren het potentieel van beleggen met de bescherming van een verzekering. U kunt genieten van de kans op aantrekkelijke rendementen terwijl u tegelijkertijd een zekere mate van veiligheid en bescherming behoudt. Het is een evenwichtige benadering waarmee u uw vermogen kunt laten groeien met een gerust hart.

Wilt u uw beleggingspotentieel maximaliseren via Miglia?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid