Ontdek de kracht van pensioensparen

Uw pensioen is een belangrijke fase in uw leven, waarin u wilt genieten van welverdiende rust, ook financieel. Pensioensparen is een krachtig instrument waarmee particulieren zoals u kunnen bouwen aan een solide financiële basis voor de toekomst. Ontdek de voordelen en mogelijkheden van pensioensparen en hoe u kunt profiteren van belastingvoordelen terwijl u uw financiële doelen bereikt.

Bouw een stabiel pensioenkapitaal op

Pensioensparen stelt u in staat om op een gestructureerde en fiscaalvriendelijke manier te sparen voor uw pensioen. U kunt kiezen tussen verschillende pensioenspaarverzekeringen en -fondsen, afhankelijk van uw risicobereidheid en beleggingsvoorkeuren. Met de juiste begeleiding kunt u een strategie ontwikkelen die aansluit bij uw specifieke situatie en ambities. Met regelmatige bijdragen kunt u zo een solide pensioenkapitaal opbouwen dat u financiële vrijheid biedt tijdens uw gouden jaren. Zie het als een investering in uw eigen toekomstige welzijn, de garantie op een zorgeloos pensioen.

Ga zorgeloos op pensioen met een pensioenspaarverzekering!

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid