Bescherm uw passie met een uitgebreide motorverzekering

Of u nu een superbike, een chopper of een handige scooter hebt, als motorliefhebber wilt u zorgeloos kunnen genieten van uw passie op twee wielen. Een goede motorverzekering is daarbij essentieel. Een breed scala aan opties en dekkingen helpt u om onbezorgd de weg op te gaan!

Burgerlijke Aansprakelijkheid Moto

Burgerlijke Aansprakelijkheid Moto is een verplichte verzekering die verder gaat dan de wet, en waarbij u kan genieten van gratis onmiddellijke bijstand en een vervangvoertuig gedurende 24u. Gebeurt het ongeval op een vrijdag of zaterdag, dan wordt deze termijn verlengd tot maandag.

Een omnium voor uw motor

Op zoek naar een omniumverzekering waarbij ook de medische kosten worden gedekt, net als toebehoren en vervoerde voorwerpen tot 2.000 euro, en waarbinnen aanzienlijke vergoedingen ingecalculeerd zitten in geval van overlijden of blijvende invaliditeit? Miglia helpt u graag verder!

Op zoek naar de ultieme motorverzekering?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Ann


Goldwin


Alexandra


Sandra


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid