Maak geen water met een bootverzekering op maat

Als trotse eigenaar van een boot weet u hoe belangrijk het is om uw kostbare bezit goed te beschermen. Of u nu een zeilboot, motorboot of ander pleziervaartuig heeft, een bootverzekering is essentieel om met een gerust hart het water op te gaan. Ontdek hoe u uw boot kunt verzekeren en geniet zorgeloos van uw tijd op het water.

Een complete dekking voor uw boot

Een bootverzekering biedt u een uitgebreide dekking voor verschillende risico's waarmee u op het water geconfronteerd kunt worden. Denk hierbij aan dekking voor burgerlijke aansprakelijkheid, schade aan uw boot, diefstal, brand, opzoekings- en reddingskosten, en bergings- en lichtingskosten. Met de juiste dekking kunt u met een gerust hart genieten van uw vaarervaring, wetende dat u financieel beschermd bent.

Bescherming bij watersportactiviteiten

Als u graag watersportactiviteiten beoefent, zoals waterskiën, is het belangrijk om na te gaan of uw bootverzekering ook een individuele ongevallenverzekering omvat. Deze verzekering biedt dekking in het geval van een ongeval, zelfs tijdens deze recreatieve activiteiten. Zorg ervoor dat dit aspect is opgenomen in de bijzondere voorwaarden van uw polis.

Wilt u zorgeloos aan het roer staan?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Vanessa


Dirk


Thierry


Goldwin


Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid