De perfecte autoverzekering: bescherm en verzeker uw auto, uzelf en uw passagiers

Als trotse eigenaar van een auto wilt u er uiteraard van verzekerd zijn dat uw voertuig optimaal beschermd is. Een goede autoverzekering biedt niet alleen gemoedsrust, maar ook financiële zekerheid in geval van een ongeval, diefstal of schade. Bij Miglia begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste autoverzekering te kiezen die perfect aansluit bij uw behoeften en budget.

Laat Miglia u helpen bij het vergelijken

Bij Miglia begrijpen we dat het vergelijken van autoverzekeringen een tijdrovende taak kan zijn. Onze ervaren adviseurs nemen de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren, om vervolgens binnen ons brede scala aan autoverzekeringsopties op zoek te gaan naar de optie waar u het beste bij gebaat bent.

Vlotte afhandeling van schadegevallen

Ook de vlotte en probleemloze afhandeling bij het afsluiten van de autoverzekering leiden we probleemloos in goede banen, met veel zin voor transparantie. En heeft u dan toch een schadegeval, dan garanderen we u een vakkundige bijstand!

Klaar voor de perfecte autoverzekering?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid